Antall beboere doblet på Øvre Brekkebakkadn

Nå bor det to par på brekkebakkadn etter at vi fikk en pappeske med høner og fôr nede på veien. Utifra innholdet i det medfølgende brevet har de kommet fra harde kår og ønsket seg til en roligere krok hvor de kunne være for seg selv.

Så etter å ha bestemt oss for at vi faktisk ønsket å ha de som gjester på gården måtte vi jo bygge et hjem. En gammel bøle som har vært på gården i lang tid ble løsningen. Vaglepinne, mat og drikke og en plass å legge egg ble satt inn. Det er litt lavt i taket, men vi håper at det vil duge inntil videre.

Her åpner vi esken for første gang

Noen som har forslag til navn?

3 kommentarer om “Antall beboere doblet på Øvre Brekkebakkadn

Legg til din

 1. Det er spennende å følge med på prosjektet deres. Jeg så for en tid tilbake «Der ingen trudde» episodene, men da visste jeg ikke at du/dere hadde blogg. Nå har jeg lest alle innleggene og jeg har lagt bloggen som bokmerke 🙂 Fortsett det gode arbeidet, fortsett å inspirere og hold oss oppdaterte!

  Liker

  1. Hei! Det har vært en stund siden sist gang jeg var her, så beklager sent svar. Takk for hyggelig melding. Det blir kanskje en stund til jeg legger inn mer her, men det kommer to episoder til på NRK, så kan du se utviklingen der 😉

   Liker

 2. Hello, did you take pictures of the building process when insulating the roof of the timber room in the barn and now the new house? I would love to see them!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: