Øvre Brekkebakkadn på TV

Jeg har tatt en pause fra bloggingen for å finne ut hva jeg ønsker å gjøre med den. I mellomtiden kan man se om prosessen på NRK:

https://tv.nrk.no/se?s=der-ingen-skulle-tru-at-nokon-kunne-bu&autoplay=false

14 kommentarer om “Øvre Brekkebakkadn på TV

Legg til din

 1. Hei Tor-Evert. Sitter på ei hytte i Gausdal og har akkurat sett programmet om ditt prosjekt på NRK. Wow,for en drøm og for en ståpåvilje du har. Kjenner jeg har lyst til å se mer av hvordan prosjektet ditt går. Jeg får legge til at det er Tor Arne som du drakk cola med fra brusautomaten på Vangseter som skriver. Herregud det er mange år siden. Hadde vært morro å prata med deg igjen,minnene strømte på. God jul.

  Liker

  1. Herre min hatt! Det må være nesten 30 år siden vi sto der og dro ut cola fra automaten! Du får endelig komme innom når du finner tid eller skal forbi! Takk for fine ord! Og en god jul til deg og dine!

   Liker

 2. Hei, så programmet i går og må nå si at det er nå det er tid for å fortsette bloggen.
  Spennende å se hvordan andre har løst og kommer til å løse livet der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Bodde sjøl mange år på ei øy på trøndelagskysten, kun to mennesker, masse småfolk (nisser av noe slag) katter og hund. Ikke strøm og vann innlagt vi heller. Så stå på med bloggen din, vær så snill

  Liker

  1. Takk for motivasjonen, Cassandra! Ja, du har rett! Jeg er veldig takknemlig for hva andre deler om sin kunnskap på nettet, så jeg kan prøve å dele med hva jeg har lært gjennom en slik prosess.

   Likt av 1 person

 3. Er det slik at du planlegger å ta i mot gjester hos deg? Altså som et slags b&b 😉? I så fall er jeg veldig interessert. Så programmet på nrk i dag og ble facinert av både plassen og deg. Håper å høre fra deg! Hilsen Anja.

  Liker

  1. Hei Anja! Det blir ikke b&b med det første, men det blir kanskje noe arrangement til sommeren hvor man kan ta med hengekøye 🙂

   Liker

   1. Kult 👍 Planlegger å innrede varebilen min til en slags camper van og ture litt rundt til sommeren. Dette kunne vært et interessant stopp på min vei 😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: